Andai Kata Malaysia Diserang...

|

Dari kengkawan Buat renungan...

Andai Malaysia diserang seperti negara Islam yang lain....
Apabila negara-negara Islam yang lain dilanda peperangan ataudiserang oleh askar kafir..... kita sering mendengar pemimpin-2 kitamenggunakan modal seperti ini.." Kita patut bersyukur Malaysia amandan damai...." Tetapi pernahkah kita berfikir untuk sejenak, sejarahditulis setelah ia berlaku, tetapi sejarah tidak dapat diramal ketikaia sedang berlaku. Ketika rakyat Islam Bosnia disembelih olehparamilitari Serb, pada malam sebelumnya mereka hidup seperti biasadan tidak pernah terlintas bahawa keesokan harinya akan bermulanyahari celaka bagi mereka. Jadi, untuk sejenak cuber kiter berfikirdalam bentuk reverse engineering iaitu: Bagaimana jika kita yangdiserang oleh kuasa kuffar seperti negara Islam lain, dan negaraIslam yang lain plak jadik cam kiter?

MALAYSIA DISERANG ???
untuk menanam kesedaran ke atas Melayu Yang Mudah Lupa.
(Melayu Mudah Lupa kata Mahathir)

AMARIKOS menyatakan Malaysia sarang pengganas.. ada pejuang Hizbullahterlepas ke malaysia ...lalu menghantar Kapal Pengangkut Pesawatnya(CARRIER) di Selat Melaka dan di Laut China Selatan. Menghantar kapalselam nuklearnya dgn muatan peluru berpandu membawa armada tenterauntuk menyerang malaysia ...

AMARIKOS menyuruh negara berhampiran dengan Malaysia yang merupakansekutu rapatnya SINGOFURO di selatan, TAHAILAND di Utara danPILLIPINNOS di Timur menenyerang Malaysia dengan alasan memburupengganas al-Qaeda atau Hizbullah sama seperti alasan Israelmenyerang Lubnan dan Palestin.

Walaupun Malaysia cakap Malaysia negara bebas pengganas tenteraKuffar tetap menyerang malaysia jugak sama seperti mereka menyerangIraq kerana mereka dakwa Iraq ada senjata pemusnah, Afghanistan adaPengganas Taliban, Lubnan ada Pengganas Hibullah dan Malaysia adaPengganas Jemaah Islamiah.Malaysia tetap mempertahankan Malaysia ini tidak ada pengganas tetapisuara kita tidak dihiraukan sama seperti mereka tidak hiraukanAfghanistan , Iraq , Lubnan dan Palestin.

Sebelum tiba saat MALAYSIA DISERANG ini Perdana Menteri kita... YBWakil Rakyat... Parlimen dan ADUN... Tauke-tauke Cina yang kaya...semua cabut lari ke keluar negara dengan jet dan pesawat peribadimasing-masing. Mereka ada duit untuk cari perlindungan di luar negara.

Tinggallah rakyat Melayu Islam yang miskin hina ini di negarasendiri, menunggu masa untuk diserang oleh tentera Kuffar AMARIKOSdan sekutunya.

Barulah rakyat tahu bahawa pemimpin Melayu dan tauke cina yangdijadikan pepimpin sebelum ini tidak sama seperti Khalifah Umar Al-Khattab... Khalifah Ali Abi Thalib... Khalifah Khalid Al-Walid...Khalifah Salahuddin Al-Ayubbi... yang sanggup berada dibarisanhadapan berdepan musuh-musuh Islam.

SAAT Peperangan bermula....

Tempat yang mula-mula sekali dibom adalah Putrajaya, diikuti negeri-negeri lain. AMARIKOS dan Sekutunya mengebom...melancar peluruberpandu...membedil...menembak Rakyat Malaysia ...mereka membunuh Orang tua...perempuan dan Anak-anak kecil orang melayu islam kita...sama sepertiYahudi menembak dan membunuh rakyat Lubnan yang tak berdosa!!!

AMARIKOS dan sekutunya menyerang MALAYSIA secara besar-besaran.Apabila selesai pesawat pejuang di Selat Melaka mengebom Perlis,Kedah, Pulau Pinang, Perak, Selangor dan Kuala Lumpur . Datang lagipesawat musuh silih berganti.... .

Apabila selesai pesawat pejuang di laut China Selatan mengebomKelantan, Terengganu, Pahang....datang lagi pesawat musuh silihberganti....Johor pula dibedil dengan peluru berpandu jarak sederhana SINGOFURO...diserang dengan jet-jet pejuang SINGOFURO yang sentiasa melalui ruangudaranya... menghujani bom-bom dan roket...kemudian Johor dan negerisembilan dapat ditawan tentera musuh.

Anda di berada di Kedah....Pasukan Darat tentera Bersekutu mara daribahagian Utara...tentera bersekutu semakin dekat dengan rumah anda...menentang pintu rumah anda....anda bersama dengan Isteri yang saratmengandung dan 3 orang anak ketakutan dalam rumah...

Tentera bersekutu memperkosa anak perempuan yang berusia 12 tahunanda depan mata anda...sebagaimana tentera Sebia memperkosa umatIslam Bosnia ...muncung senapang ditujukan di kepala anda...Anak perempuan kesayangan anda yang anda bawak masa jamuan Raya2006...diajukan muncung senapang...

DAMMMMMM...anak kesayangan anda mati ditembak oleh tenterabersekutu...Sebelum ini anda melihat anak umat islam Lubnan, Palestin matiditembak..anda tidak mempunyai perasaan apa-apa... sekarang berlaku kepada dirisendiri... baru tahu perasaan sedih anak mati ditembak di depanmata.....

Anda menangis ketakutan... .

Tentera bersekutu merampas Isteri anda yang sarat mengandung, dibawamenaiki trak...untuk dijadikan habuan tentera dalam kem. Anda dipukulseparuh mati oleh tentera bersekutu meninggalkan anda patah riukberlumuran darah. Anda sangka anda sudah mati....tetapi umur andamasih panjang....anda masih hidup...anda merangkak menuju ke hutanberhampiran disebuah bukit untuk menyembunyikan diri....

Anda mengalirkan air mata... INGAT AKAN ALLAH....

Ujian peperangan berlaku didepan mata anda sekarang. Anda sebelum initidak pernah terlintas dengan peperangan. Kita sering disogokkannegara kita aman, tiada peperangan, tiada pertumpahan darah tiba-tibahari ini diuji berlaku peperangan.

Pemimpin tersebut yang menyatakan negara kita aman cabut menghilangkan diri.. Anda sudah tiada siapa lagi didunia ini....Anak perempuan diperkosa dan dibunuh didepan mata...Anak kecil ditembak didepan mata...Isteri dirampas untuk diperkosa... . didepan mata!!!!kawan-kawan. ..sahabat taulan... ramai yang terkorban..dan tidak kurang juga yang cedera parahh..

Dipuncak bukit anda melihat kampung halaman anda terbakar. Mayatorang melayu Islam bergelimpangan mati terutama golongan orang tuadan kanak-kanak yang tidak sempat melarikan diri...mereka tidakbernasib baik seperti anda...

Diatas bukit itu juga...anda melihat beribu-ribu Tentera bersekutuberkumpul untuk membunuh dan menembak saki-baki orang melayu Islamyang masih selamat... mengerledah setiap ruang yang ada untuk memburuAl-Qaeda, Hizbullah atau Jemaah Islamiah... tetapi umat Islam lainyang jadi mangsa...Sementara menunggu sakaratul maut menjemput anda apabila anda tersuadengan Tentera bersekutu nanti....

Apa yang anda Harapkan pada masa itu????

Tiada perkara lain yang anda harapkan kecuali...
BANTUAN ALLAH....
BANTUAN TENTERA UNTUK MEMBELA AGAMA ALLAH...ANDA MENGHARAPKAN UMAT ISLAM DARI NEGARA LAIN MEMBERI BANTUANKETENTERAAN KEPADA MALAYSIA ... ANDA MENGHARAPKAN SAUDARA SEAGAMADENGAN ANDA MELINDUNGI ANDA DARIPADA SERANGAN TENTERA KUFFAR!!!! ANDAMENGHARAPKAN BANTUAN TENTERA JIHAD FI SABILILLAH DARIPADA INDONESIA ,SELATAN THAILAND , BANGLADESH , PAKISTAN ,DAN NEGARA OIC YANGLAINNNNNN... ..BAGI MELAWAN TENTERA PENCEROBOH BUMI MALAYSIA INI......

Tetapi tunggu punya tunggu.... bantuan ketenteraan tidak kunjungtiba...

ANDA TERDENGAR UCAPAN DARIPADA PEMIMPIN DUNIA ISLAM YANG LAINmenyatakan:

"Kami Negara-Negara Islam Mengutuk tentera PENCEROBOH menyerangMalaysia "(Presiden Burkina Faso, Pengerusi OIC yang baru)

"Kami akan menghantar 10 000 Tentera pengaman ke MALAYSIA selepastamat perang nanti...setelah habis kawasan Malaysia dibom olehtentera bersekutu"(Presiden NAM )

"Alhamdulillah. .. Negara kita Indonesia aman damai berbanding dengannegara Malaysia yang dilanda peperangan.. .Kita semua patutbersyukur... kita dapat menyambut hari raya aidilfitri dan deepavalidalam suasana yang aman harmoni", Presiden Indonesia- Negara UmatIslam paling ramai. (Pemimpin Malaysia selalu sebut camni)"

Tak apa... selepas peperangan tamat... Kami akan menghantar para pendakwah ke Malaysia untuk mendidik rakyat Malaysia " Wakil Penduduk Islam Selatan Thailand )

"Kami akan menghantar bekalan makanan dan ubatan kepada PendudukIslam Malaysia yang dilanda peperangan" Pemimpin Arab Saudi)

..bagi komen dan pendapat...APA PERASAAN ANDA APABILA MENDENGAR UCAPAN PEMIMPIN-PEMIMPIN ISLAM SEPERTI DIATAS DIKALA ANDA MEMERLUKAN BANTUAN KETENTERAAN DARIPADA MEREKA??

fikir-fikirkan. ......

13 comments:

Anonymous said...

bagus ape yg sedare cube bgtaw..agk mnarik..truskan usaha..smoge Islam masyhur di seluruh dunia...

Indar Rahini said...

keep up the good work. neway, apsal dah lame tak update?

Qing Cai said...

ugg boots
north face jackets
michael kors outlet
kobe shoes
michael kors outlet
coach outlet canada
kobe bryant shoes
nfl jerseys wholesale
tory burch shoes
parajumpers coats
ugg australia
lebron james shoes
black friday deals
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
cheap mlb jerseys
louis vuitton outlet
coach outlet
winter jackets
nike huarache
ugg sale
the north face clearance
cheap ugg boots
hermes bags
mulberry outlet
prada shoes
hogan
coach outlet online
ralph lauren uk
michael kors handbags
cai20151020

raybanoutlet001 said...

ray ban sunglasses outlet
tiffany jewelry
nike zoom
nike huarache
kobe basketball shoes
yeezy shoes
true religion jeans
michael kors handbags
michael kors handbags clearamce
links of london
adidas nmd
michael kors handbags
huarache shoes
Cheap Jordans For Sale
http://www.chromehearts.com.co
michael kors handbags
kobe shoes
nike air zoom pegasus 32
yeezy boost
jordan shoes on sale
cheap oakley sunglasses
tiffany and co outlet
huarache shoes
cheap rolex watches
air jordan retro
cheap uggs
adidas nmd
tiffany and co outlet
adidas tubular
oakley sunglasses wholesale
adidas stan smith
michael kors handbags
nike huarache
air jordans,cheap air jordans,air jordan shoes,air jordan 11,air jordan 13,air jordan 6,air jordan 4
cheap nfl jerseys
air jordan

Mick Jhon said...

very helpful information.
More Info
More Info
More Info
More Info
More Info

Mick Jhon said...

great effort.
More Info
More Info
More Info
More Info

Mick Jhon said...

thanks for the information.
More Info
More Info
More Info
More Info

Lamiss Ibrahim said...

nice
http://www.kuwait.prokr.net/satellite-indian-region-of-the-tenth/
http://www.kuwait.prokr.net/

Cara Menghilangkan Varises di Kaki said...

This information is very useful. thank you for sharing. and I will also share information about health through the website

Obat Sakit Mata Belekan Alami
Cara Mengatasi Diare
Obat Sariawan Alami
Obat Penghancur Batu ginjal
Obat Sakit perut melilit paling Ampuh

raybanoutlet001 said...

zzzzz2018.5.18
canada goose jackets
moncler jackets
ralph lauren outlet
ray ban eyeglasses
pandora
coach handbags
nike shoes
pandora charms
off white jordan 1
canada goose outlet

Obat Batu Empedu Alami said...

Thanks for sharing the information

Khasiat QnC Jelly Gamat
Obat Eksim Atopik
Pengobatan Herbal Penyakit Liver
Cara Mengobati Alergi Dingin
Obat Paling Mujarab untuk Diabetes
PENGOBATAN PENYAKIT AMANDEL

Cara Mengobati Gondok Beracun said...

This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

Cara Mengobati Gabagen
Cara Menghilangkan Varises

Cara Mengatasi Asam Lambung yang sering Kambuh said...

This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

Cara Mengobati Sinusitis
Penyebab Mual dan BAB Berdarah
Cara Mengobati Usus Buntu