Prokemp 09

|


Prokemp 09

Assalamualaikum…
Baru-baru nih aku kembali ke sekolah kesayangan ku iaitu sekolah SMKA slim river… rindu ooo lame x dating.. aku datang nih pun kerana mengikuti program PROKEMP yang dianjurkan alumni batch 98/02.. menarik la pengisian nya..

Aku sampai sekolah pada jumaat pagi dengan diambil oleh cg mahfuz(my closed teacher). Then trus pi sekolah.. syahdu je sampai kat sekolah.. teringat kisah lama.. huhuhuh

Best lah.. jumpe cg rabi, tchr rozita, cg salina, ustz zainol, cg normah dss.. huhuh best sesangat dapat jumpe diorang.. sembangpun xhabis hahahha..

Hari 1st prokemp



Aku diberi kumpulan, iaitu kumpulan 11 & 12. So kene lah berkenalan dulu.. sempoi je bebudak nih.. team ak yang ak ingat, arut, hisyam, imran, fathul, wak, dan ramai lgi (yg lain x tulis tuh still ingat lagi heheheh)



Hari 2nd prokemp

Pepagi bute dah kene bangun, buat qiamullail berjamaah.. huhuhhu ak ingat ak sorang je liat bebudak asrama lagi ramai yang liat.. saba jela…

Then abis solat subuh kite breakfast, pastuh buat riadah.. weh korang junior jangan lambat lagi tau.. mase ooooooo.. sayangi masa anda..



Abis riadah, bebudak nih di beritahu pasal cara memilih kerjaya yang sesuai ngan diri diorng.. bagus gak slot nih.. kenal gak diri tuh camne kan.. x dela men ikut membe je.. gud gud

Habis jobstreet diorang ade forum ngan alumni sekolah yang Berjaya.. alhadulillah. Hebat2 alumni sekolah ni.. harap ak pun jadik camtuh.. antara panel yang di jemput, sdri saadah 98, sdra ruzaini 98 & sdra haidi 02… hebat diorang nih..



Habis forum rehat jap kkkk.. penat ngantuk giler rase

Abis rehat sambung ngan perkongsian pengalaman ngan junior, ak kene amik bebudak form 3.. weh korang jagan pecah rahsia ek hahahahahhahaha… ambil yang baik je, yang x elok wat sempadan hehehehe. Belajar jangan malas tau

Habis perkongsian pengalaman peserta kene menyamar jadik warden puteri, warden putera, pelajar puteri & pelajar putera.. pastuh berdebat pasal SMKA hilang sinarnya, salah sapa… haaaaaaaaaaaa berdebat la korang.. hebat bebudak nih. Bole jadik pelakon terbaik lah. Sangat menghayati watak hahahhahaha.. best best, korang memang best

Petang tuh kita main explorace.. kepada bebudak yang kene angkat tuh sowi ek.. abg suruh je, kawan korang yang sesuki je angkat, dan kepada yang kene ngorat ngan bebudak pompuan tuh jangan perasan lak hahahhaha.. ak suruh tau.. NAMA SAYA ZOOL IHSAN TAU.. hahahhaa



Malam nye da penutup syadu je ase… huhuhuh.. sedih la nak pisah ngan adik2 nih… kepada f5 laki best lah korang nye pentomen, tapi pada f3 laki jangan merosakkan bahasa hahahha.. dikir barat Kelantan + bote lawak2 .. hahah tahu org Kelantan wat kene gelak je.. pepun mlm tuh memang best…

Macam bese yang bertemu pasti berpisah.. huhu k jumpe lagi junior ku…

3 comments:

Anonymous said...

eh...mcm knl je prgrm ni..hehe..nway,thanx ye support program kitorg ni..insyaAllah ade rezki,kiter wat lg n libatkan sume batch alumni..=)

LoOz said...

hehehe.. ok tq kerana wat prog nih.. kalo nak wat lg ajak2 le hehhee

Anonymous said...

thanks coz tlh membuat program yang berguna kpd kami.Doakan kami 11A1 tahun nie.....