KEPADA SEMUA ALUMNI SMKASR BATCH2003

|

assalamualaikum.... kepada semua rakam-rakanku , smkasr batch 2003.... untuk kite nye gathering (sila rujuk frendsternye group k) ha kat bwh nih ak da wat design logo baju korang boleh pilih mengikut contoh yg ada.

kat atas tuh logo-logo yang korang leh pilih, kalo ase x cukup bgs bagitau, melalui ruang komen k












so atas nih contoh baju, then nih kalo ade design lain la kan, yg kat blakang lak, kite buat tulis la ayat best2,

kaler yang ade, bole tgk kat bwh tuh, pilih satu je tau mane kaler yg best..

kain lak, ak amek kain cam baju jersi, kain tebal la, so harge 20-30 k x, kalo nak kain bese pun bole

kalo sape yg minat or nak bg pandangan bole bg komen kt sini, k

14 comments:

Anonymous said...

kalo ade sesape nak tempah.. tulis kat ruang komen nih ye,n, tulis name n size baju. long or short sleve........ ade ape-ape.. ym ak nick: zilff

qyla said...

aku suka first logo..tp kain tu jgn keras sgt..nnt tercabut logo tu..huhuh

boyhebat said...

ak nk sumer baju tu..

Zool said...

bole nnt baya dulu k.. jgn riso

Nurshuhada Zainon said...

buat la open to all batches, takyah la buat tahun2mana. so all the alumni boleh join.

odi said...

aku suka contoh 2....
so mcm maner nk book nie...

ieka said...

vote contoh 2..hehe

Miss_michi@yahoo.com said...

suke gak logo tu tp...boleh tak nak tukar 2003 tu jadi 2006?
pastu nak lengan panjang dan labuh sket bagi dak prmpn pkai.nak berkolar gak...

Zool said...

nape 2006.. isk3

odi said...

pergh.... nk labuh2 sgt buat aper....
nk lap meja ker.... huhuhu...
standrd sudaa....
kalo nk formal, buat koler jer sume..
kan bagus....

biey said...

contoh 3 pn cm comey je~hehe

Qing Cai said...

ugg boots
north face jackets
michael kors outlet
kobe shoes
michael kors outlet
coach outlet canada
kobe bryant shoes
nfl jerseys wholesale
tory burch shoes
parajumpers coats
ugg australia
lebron james shoes
black friday deals
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
cheap mlb jerseys
louis vuitton outlet
coach outlet
winter jackets
nike huarache
ugg sale
the north face clearance
cheap ugg boots
hermes bags
mulberry outlet
prada shoes
hogan
coach outlet online
ralph lauren uk
michael kors handbags
cai20151020

raybanoutlet001 said...

ray ban sunglasses outlet
tiffany jewelry
nike zoom
nike huarache
kobe basketball shoes
yeezy shoes
true religion jeans
michael kors handbags
michael kors handbags clearamce
links of london
adidas nmd
michael kors handbags
huarache shoes
Cheap Jordans For Sale
http://www.chromehearts.com.co
michael kors handbags
kobe shoes
nike air zoom pegasus 32
yeezy boost
jordan shoes on sale
cheap oakley sunglasses
tiffany and co outlet
huarache shoes
cheap rolex watches
air jordan retro
cheap uggs
adidas nmd
tiffany and co outlet
adidas tubular
oakley sunglasses wholesale
adidas stan smith
michael kors handbags
nike huarache
air jordans,cheap air jordans,air jordan shoes,air jordan 11,air jordan 13,air jordan 6,air jordan 4
cheap nfl jerseys
air jordan

happy 123 said...

armani exchange
nike outlet
true religion outlet
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
ugg boots
supra sneakers
sac longchamp
green bay packers jerseys
cheap basketball shoes
20170809